08/04/2013 : Untuk Fast Order (24jam) anda boleh Whatsapp/Call Kim : 019-6221988.Terima kasih.

Home » » Produk kesihatan dan kecantikan Ekin Mawi Unequein

Produk kesihatan dan kecantikan Ekin Mawi UnequeinUNEQUEIN PRODUK KECANTIKAN EKIN DAN MAWI
Salam, artikel kali ini Abang Chik nak berkongsi tentan produk kecantikan terbaru di pasaran Malaysia. Sebelum ini banyak produk kecantikan seperti SNE, Felina dan banyak lagi yang meletup jualanya di facebook. Produk kecantikan terbaru keluaran artis yang satu masa dahulu pernah menjadi fenomena iaitu Mawi telah pun selamat dilancarkan. Produk kecantikan ini dibrandingkan dengan nama Unequein. Produk kecantikan uniquein ini adalahlah usaha sama Mawi dan Ekin. 

Adakah produk kecantikan Unequein keluaran Ekin dan Mawi ini dapat mengatasi populariti SNE Beutskin atau dengan nama lain Produk kecantikan Adira =) Adakah unequien ini dapat menjdi fenomena sepertimana fenomena Mawi World suatu ketika dahulu? 


Klik untuk besarkan.Ok Abang Chik nak review sedikit sebanyak tentang Unequein Ekin Mawi ini...Unequien ini adalah berasakan multijuice dan collage. Produk ini dapat membantu penggunanya dalam mengatasi masalah ketidakanjalan kulit dan dapat membantu menjadikan ada lebih awek muda serta lebih sihat dengan bantuan multijuice dimana terdapat banyak khasiat dalam makanan sunnah ini.

Memetik kata-kata Ekin dalam majalah Seri Dewi dan Keluarga " Produk ini hasil kerjasama Ekin dan Mawi dan dijalankan secara online melalui carian facebook ekinmawi. Buat masa ini hanya beroperasi dari rumah kerana ia dijalankan secara dalam talian". Bermakna buat masa ini Unequein ini lebih ditumpukan marketingnya melalui secara dalam talian.

Sebanarnya Unequein ini merupakan produk pemakanan kesihatan dan penjagaan kulit. Ianya dihasilkan dari ramuan buah-buahan botani dan sunnah. Juga terdapat, produk penjagaan wajah yang boleh digunakan untuk semua jenis kulit. Produk keluaran Malaysia dan dijamin halal dan selamat. Antara ramuan yang terkandung dalam produk Unequein ini adalah MultiJuice Liquid Health Supplements, Collagen with Vitamin B,C,L-Glutathione & Acai Berry + Beauty Technology and uneQuein Skin Care

Menurut Mawi dan Ekin dalam laman web Unequein Official :-

" UneQuein membantu anda dengan makanan tambahan yang mengandungi kolagen yang membantu menambah baik keadaan kulit, tulang, gigi, kuku dan rambut, meningkatkan ketegangan dan kekenyalan kulit, mengurangkan kedutan dan garis halus, memberi kesan anti penuaan, mencantik dan mencerahkan kulit serta membuatkan anda kelihatan awet muda. Vitamin B membantu mengurangkan simptom anemia dan depresi. Vitamin C adalah anti oksidan yang melambatkan kadar kerosakan radikal dan melindungi tubuh daripada jangkitan, mengekalkan kesihatan tulang dan gigi dan mempercepatkan penyembuhan luka. L-Glutathione mengurangkan kesan merah dibahagian tubuh kerana peningkatan usia. Ia juga membantu mencerah dan memutihkan kulit. Acai Berry baik untuk tubuh serta khususnya kerana tindakbalas anti oksidannya. Ia mampu mengelakkan gangguan toksid dalam badan dalam masa yang singkat. Dengan rasanya yang sedap dan bau menyegarkan seperti buah oren, amalkan 2 kali sehari dan anda akan rasai kesannya"

Jom lihat info produk Unequein ini. Ianya dapat dibahagikan kepada 2 part bahagian iaitu Makanan dan Minuman dan Skin Care.  • SKIN CARE

Eye Gel
Membantu mengurangkan hidrasi ke atas epidermis kulit sekeliling kawasan mata, menegang dan mengurangkan kedutan dan garis halus serta bintik-bintik hitam.

_____________________________________________________________________________

Acne Serum White
 
Bertindak sebagai anti septik, anti mikrobik dan anti fungus. Membantu menghilangkan ruam-ruam dan jerawat halus pada kulit.
 
_____________________________________________________________________________

Pimple Lotion
 
Bertindak sebagai anti septik, anti mikrobik dan anti fungus. Formulanya yang sempurna bertindak secara lembut, berangin dan bertindak ke atas jerawat.


_____________________________________________________________________________

Serum

Membantu memberi tenaga, menjana semuala dan meremajakan kulit. Memutih serta bertindak sebagai agen anti penuaan.

_____________________________________________________________________________


  • FOOD AND DRINK  Vitamin B, C, L-Glutathione & Acai Berry + Beauty Technology

Fakta : Ketika usia menjangkau 25 tahun ke atas, kolagen mula menyusut dalam badan pada kadar 1.5 peratus setahun dan sehingga usia 45 tahun, badan kita kehilangnan sebanyak 30 peratus daripada kolagen semulajadi dalam badan.

UneQuein membantu anda dengan makanan tambahan yang mengandungi kolagen yang membantu menambah baik keadaan kulit, tulang, gigi, kuku dan rambut, meningkatkan ketegangan dan kekenyalan kulit, mengurangkan kedutan dan garis halus, memberi kesan anti penuaan, mencantik dan mencerahkan kulit serta membuatkan anda kelihatan awet muda. Vitamin B membantu mengurangkan simptom anemia dan depresi. Vitamin C adalah anti oksidan yang melambatkan kadar kerosakan radikal dan melindungi tubuh daripada jangkitan, mengekalkan kesihatan tulang dan gigi dan mempercepatkan penyembuhan luka. L-Glutathione mengurangkan kesan merah dibahagian tubuh kerana peningkatan usia. Ia juga membantu mencerah dan memutihkan kulit. Acai Berry baik untuk tubuh serta khususnya kerana tindakbalas anti oksidannya. Ia mampu mengelakkan gangguan toksid dalam badan dalam masa yang singkat.
Dengan rasanya yang sedap dan bau menyegarkan seperti buah oren, amalkan 2 kali sehari dan anda akan rasai kesannya.
Liquid Health Supplements

Rumusan jus dari gabungan buah-buahan botani dan sunnah seperti delima, minyak zaitun, minyak habbatus sauda’, cecair kurma, buah tin, kismism goji, air zam-zam dan madu yang mengandungi pelbagai khasiat mineral dan vitamin yang amat diperlukan oleh tubuh. Minuman berkhasiat ini membantu mengekalkan kecergasan dan kesihatan luar dan dalam tubuh bila diamalkan secara berterusan.
  • Delima – digelarkan ‘ superfruit’ yang mengandungi anti oksidan yang unggul diterajui oleh asid ellagik yang berupaya melindungi kalenjar prostat, payudara, organ paru-paru dan jantung.
  • Kurma – terdiri daripada fenol, sterol, pigmendasquelen yang memainkan peranan penting, dalam kesihatan manusia. Dapat mengurangkan pengambilan lemak dalam makanan seharian, membantu menyeimbangkan metabolism badan banyak lagi.
  • Buah Tin – Menyingkirkan keracunan (toksin), mencairkan kahak, mengurangkan batuk yang berpanjangan lantas melapangkan dada. Membantu membersihkan hati dan jantung serta membersihkan lendir dalam usus.
  • Kismis – Menguatkan daya ingatan, mengubati penyakit lupa, mencerdaskan minda, membersihkan hati dan mencerahkan mata.
  • Madu – Mengandungi enzim-enzim hidup yang amat diperlukan untuk meningkatkan fungsi tubuh badan ke tahap optima.
  • Minyak Zaitun – Mengandungi perlindungan kardiovaskular, arteriosklerosis dan pelbagai proses penuaan.


Ok jika anda berminat menjadi dealer Abang Chik menjual produk kecantikan Ekin & Mawi ini, Unequien ini boleha menghubungi saya 016-7701302. Agen dan dealer dialu-alukan =)
Tags : Unequein, Unequien Malaysia, Produk kecantikan Unequein, Produk kecantikan Ekin dan Mawi, Produk kesihatan Unequein, Agen Uniquein KL.

Share this post!

Bookmark and Share